-
Kredyt na motocykl.
Zbliża się wiosna w związku z czym myślimy z mężem o zakupie motocyklu.
Czy w bankach jest dostępny taki kredyt? Gdzie najlepiej takowy wziąć?
-
Na motocykl z tego co się orientuje obecnie możesz wziąć standardowy kredyt lub pożyczkę. Nie ma potrzeby zaciągania np. kredytu samochodowego który również może zostać przeznaczony na ten cel.
-
No ale po co brać jakiś inny kredyt skoro samochodowy jest specjalnie przeznaczony na taki cel i wydaje mi się że on będzie miał najkorzystniejsze warunki.
-
Sprawdź ofertę Lukas Bank. Mają niezłą ofertę. Korzystną. mój chłopak jutro wybiera się omówić szczegóły i podpisać umowę.
-
Na zakup motocyklu możesz spokojnie brać kredyt gotówkowy lub samochodowy. Warto wiedzieć, że ten drugi będzie dużo korzystniejszy i będzie miał ciekawsze warunki co do samego zaciągnięcia
-
Na zakup motocyklu polecam kredyt samochodowy. Dlaczego? Z prostego względu...dostaniesz dużo korzystniejsze warunki i możliwe, że cały kredyt będzie dla Ciebie tańszy. Tak jak wspomniano wyżej, polecam Lucas Bank
-
A wyjasni ktos, czym sie roznia te dwa kredyty od siebie? bo ja za cholere nie mam pojecia, a w internecie jakos to jest mgliscie opisane;/ W takim przypadku auto/motocykl jest zabezpieczeniem kredytu, czy co?
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów