Witam. Nie wiem czy napisałem w poprawnym dziale, ale poszukuję skutecznej firmy windykacyjnej, która w dość krótkim czasie wyegzekwowałaby należność 3790 zł z niezapłaconej faktury mojego kontrahenta.
Witam. Nie wiem czy napisałem w poprawnym dziale, ale poszukuję skutecznej firmy windykacyjnej, która w dość krótkim czasie wyegzekwowałaby należność 3790 zł z niezapłaconej faktury mojego kontrahenta.
Jeżeli chodzi o przeterminowane należności i ich odzyskiwanie to z pewnością mogę Ci ODRADZIĆ dwie firmy: Kruk i intrum. Ich działania polegają na tym, że owszem mogą odzyskać należność, ale doprowadzają sprawę do etapu sądowego w efekcie dochodzą dodatkowe opłaty i kruczki w umowie, a sprawa może się ciągnąć ponad rok. Musisz znaleźć mniejsze "korporacje", które zajmują się pomocą małym firmom jak Statima, ********, bez pobierania opłat wstępnych. Z uwagi, że należność nie jest wysoka lepiej skorzystać właśnie z takich firm windykacyjnych gdzie prowizja nie jest duża.
Doradza skuteczna firmę windykacyjną działającą rzetelnie i szybko.
kancelaria ******** ma duże doświadczenie w zakresie zarządzania wierzytelnościami oferuje również usługę
dochodzenia należności z tytułu umów cywilno- prawnych. i innych.
Dajcie mi jakieś namiary.
Jeżeli chodzi Ci o ******** to łap numer tel. 22 101 33 13.
Polecam ich bo nie mają ukrytych opłat za etap polubowny płacisz do 9% prowizji.
Jak byłem u nich na pierwszym spotkaniu przedstawili mi cały kosztorys od razu i dają sami sobie 45dni na etap polubowny.
Szczerze byłem mocno zaskoczony i węszyłem jakiś przekręt, po pytaniu na czym zarabiają?
Odpowiedzieli mi że starają się jak najszybciej załatwić sprawę i robić profesjonalne ale jak najwięcej przez etap polubowny.
Potwierdzam i polecam
Czyli w etapie polubownym opłaty to tylko te 9% prowizji od uzyskanej należności.
8-9% zależy od sprawy, a 15% przy etapie sądowym
15% to trochę dużo nie uważacie? jak się to ma do cen innych firm? Ktoś może bardziej obeznany niech się wypowie.
15% to trochę sporo. Jak się to ma do konkurencji? Może ktoś bardziej obeznany z tematem się wypowie.