Jakie banki udzielają kredytu studenckiego?
Czy jest jakakolwiek różnica pomiędzy ofertami tych banków? Czy gdzieś jest korzystniej? Proszę o pomoc
Jakie banki udzielają kredytu studenckiego?
Czy jest jakakolwiek różnica pomiędzy ofertami tych banków? Czy gdzieś jest korzystniej? Proszę o pomoc
Ja słyszałem, że kredytu studenckiego udziela Bank PKO i tam raczej poleca brać się ten kredyt.
Bank z zasadami i tradycją więc myślę, że to dobre rozwiązanie.
MI wydaje się też, że najlepiej to wziąć takie kredyt w PKO Banku.
To jest pewny bank i bez żadnych kłopotów tam załatwimy wszelkie formalności. Nikt nas nie będzie próbował oszukać.
Sporo Banków oferuje takie kredyty więc tutaj wybór chyba nie ma aż tak dużego znaczenia, ponieważ wszędzie jest ta sama albo bardzo podobna oferta.
Ja ostatnio czytałem fajny artykuł o pożyczkach dla studentów jeśli chcecie to zerknijcie:
Kredyt studencki krok po kroku
Forum: Kredyty studenckie
Kredyt studencki warunki otrzymania i spłaty
Można dowiedzieć się kilku ciekawych rzecz nie tylko na temat pożyczki ale i kredytów studenckich
Ja 3 lata temu brałam kredyt studencki w PKO.
Pożyczki to dość ryzykowna sprawa jak dla studentów bo wiadomo, że nie zawsze z czego jest to spłacić jak się je weźmie.
kredyt już spłacam i nie narzekam. Dzięki niemu dostałam pracę i mogła iść na studia
Ja bym nie szukał innego jak PKO.
Syn moich sąsiadów ostatnio tam brał i wszystko było jak należy wiec po szukać innych jak oferta pewnie będzie ta sama